torstai 26. kesäkuuta 2014

151 - Juhannus perinteisesti purjehtien

Vietin sitten yhden parhaimmista juhannuksista ikinä :). Ruohonlahdesta startattiin perjantaina. Reissu oli Aquablun järjestämä ja kipparina oli Markus naisistollaan.
kohti Jacobshamnia

Taas pääsin sitten kokeilemaan prinsessa käännöstä tai ainakin jotain muotoa siitä; tällä kertaa minä olin ruorissa... ensin eteempäin ja sitten käännös 180 astetta.

Perinteitä noudattaen jo neljättä vuotta, ekan yön vietimme Jacobshamnissa saunoen, syöden, juoden, rokaten ja nauraen. Jo neljättä vuotta kantelen juhannuskolttua  mukana ja taas purjehdustakki päällä piti viettää ilta. Ehkä ensi vuonna sais koltun päälle siis ilmojen puolesta.

Kelit oli aika jäiset ja kun sitten mietittiin seuraavaa juhannuspäivän etappia joka on yleensä ollut Sommarö niin taisi kipparimme Markus ehdottaa, että miksi ei mennä Suomenlinnaan. Siitä sitten äänestettiin ja sinnehän matka sitten suuntautui. Matka olikin sitten oma elämyksensä.

Kipparilla ei hymy hyydy raesateellakaan ;)

Ensin aika miedolla kelillä virsikirjoiltiin ja sitten porkkalassa alkoi raekuuro ja myräkkä. Bavariakin kiihtyi 9.5 solmuun ja rakeet satoivat vaakasuorassa. Oli aika mieletön kokemus. Koko naisisto tarvittiin että saatiin etupurje alas siinä myräkässä! Jee vauhtia oli!


Lounaalle pysähdyttiin Lähteelään ja siellä muu porukka otti bikineissä botskien kannella aurinkoa.


Ja eikun taas matkaan. Grilli piti saada iltaa varten ja  se piti hakea Kaivarista. Mattolaiturin kohdalla sitten naisisto hyppäsi kyydistä ja käytiin nauttimassa pullo Möettiä kaikissa purjehdustamineissa.
Matka jatkuu välillä auringonpaisteessakin :)
Siitä sitten Suomenlinnaan jossa ei todellakaan olla satsattu Juhannukseen:
Tanssit loppu kymmeneltä. Noh eipä se menoa haitannut.
Saavumme Aurinkorantaan ja vettä ei sada :
Sunnuntaina sitten taas seikkailu jatkui.
Päätettiin seilata Hertsikkaan Aurinkorantaan saunomaan ja syömään yhden naisgastimme kotiin.


Kohti kotia ja vaihteeksi kunnon vesisatteessa.

Takana yksi ikimuistoisempia juhannuksia :)

Ja viikko kotona ja sitten taas menoksi!

Tuulta, sadetta, rakeita, kylmyyttä ja ihanaa seuraa!Viva la vita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti